Salaoja- ja sadevesijärjestelmätViherrakentaminenJätevesijärjestelmätKoneurakointi

Terveellä talolla on kuivat jalat!

Talon perustusten ja ympäristön suojaaminen veden aiheuttamilta haitoilta on ehdottoman tärkeää sekä rakennukselle että sen asukkaille.

Laadukkaalla sadevesi- ja salaojajärjestelmällä estät talon rakenteet kosteus- ja routavaurioilta. Salaoja kerää maassa olevan haitallisen veden pois perustusten luota. Putkiston huoltoa varten salaojiin asennetaan tarkastuskaivoja.

Sadevesiputkistot keräävät katoilta sekä piha-alueilta tulevat vedet suoraan perusvesikaivoon. Perusvesikaivossa oleva padotusventtiili varmistaa, että tulvatilanteissakaan vedet eivät pääse nousemaan salaojien kautta takaisin talon perustuksiin.

Alla olevista kuvista näet työn eri vaiheita, ennen ja jälkeen asennuksen.
 

Viherrakentaminen

Viherrakentamiseen kuuluvat uudisrakennusten pihojen rakentaminen sekä peruskorjattavat piha-alueet. Huolella ja ammattitaidolla tehdyt pohjatyöt varmistavat laadukkaan lopputuloksen.

Meidän osaamisalueeseen kuuluvat mm. seuraavat työt:

• kylvö- ja siirtonurmet
• laatoitus- ja kivityöt
• kaikenlaiset istutustyöt
• hoitotyöt
 

Oikealla jätevesijärjestelmällä puhdas ja viihtyisä pihapiiri!

Toimimme yhteistyössä Porin LVI-Palvelun kanssa:


 

Koneurakointi

Suoritamme maanrakennus-puolen kaikki työvaiheet omalla tai yhteistyökumppaneiden kalustolla. Kaivinkoneiden kokoluokat löytyvät 1.5 tonnista aina 30 tonniin asti, tela- sekä pyöräalustaisena. Normaalien maanrakennustöiden lisäksi harjoitamme broilerkanaloiden tyhjennyksiä sekä harjauksia.

Urakoimme myös kunnossapidon eri työtehtävät, mm. auraukset, hiekoitukset ja harjaukset tieverkostoissa sekä pihoilla ja tehdas-alueilla. Työtehtäviin kuuluu myös erilaiset pyöräkuormaajapalvelut sekä maantiekuljetukset vaihtolava kuorma-autolla. Nykyisin myös tienvarsien niittotyöt ketjumurskaimella.